Kedu vidiyo na-akwalite ọgbọ ndu B2B kacha?

AEO Service Forum Drives Future of Data Innovation
Post Reply
muskanislam33

Kedu vidiyo na-akwalite ọgbọ ndu B2B kacha?

Post by muskanislam33 »

Onye ọ bụla na-ere ahịa maara mkpa ọ dị mkpa na itinye ọdịnaya maka ịkwalite ọgbọ ndu B2B - mana ọ nwere ike ịdị aghụghọ na vidiyo.

O yikarịrị ka a ga-ekiri vidiyo ugboro 12 karịa ka a na-agụ ederede, ma ọtụtụ ụlọ ọrụ na-atụ egwu itinye aka na ọdịnaya vidiyo.

Iji ghọta otu esi etinye vidiyo n'ime atụmatụ ịre ahịa inbound gị , ị ga-ebu ụzọ chọpụta vidiyo ndị ahụ dabara na ọkwa ọ bụla ndu ọ bụla . Ọdịnaya edere nwere ike were ọtụtụ ụdị nke onye ọ bụla na-eje ozi - blọgụ blọgụ, akwụkwọ ọcha, ebooks, listi ndenye wdg. Dịkwa ka onyinye ọdịnaya edere edere, vidiyo gị ga-adabara otu ebumnuche .

vidiyo-egwu.png

Vidio na-adọta ndị ọbịa
Vidiyo nkọwa
N'elu-of-the-funnel (TOFU), vidiyo nkọwa nwere ike ịdị irè nke zụrụ ndepụta nọmba ekwentị ukwuu n'adọta ndị ọbịa na ịkọwapụta ngwaahịa ma ọ bụ ọrụ gị. Vidiyo ndị dị otú ahụ abụghị naanị maka mmata ika mana ha ga-etinyerịrị onye na-azụ ahịa gị aka ma zaa ajụjụ ha. Ọbụlagodi vidiyo eserese kacha adọrọ adọrọ agaghị adị irè ma ọ bụrụ na ọ bụghị achọpụta na ịzaghachi isi ihe mgbu ndị ọbịa gị nwere, ebe ọ bụ na agaghị ele ya.

Gụọ mmalite anyị na B2B Inbound Marketing ebe a wee mụta ihe niile gbasara ụzọ a siri ike maka ịmepụta ụzọ na ire ahịa.

Dịka ọdịnaya blọgụ, isiokwu isiokwu na nyocha isiokwu dị mkpa n'ịchọpụta usoro na-amasị ndị na-ege gị ntị, na ịhọrọ isiokwu vidiyo gị.

Image

Vidiyo a kwesịrị ịbụ nkenke ma juo ajụjụ onye nyocha B2B, na-eduga ha ka ha gaa n'ihu na-emekọrịta ihe na ọdịnaya gị ndị ọzọ.

Ihe atụ

N'afọ gara aga, ọgụgụ isi na mmụta igwe abụrụla isiokwu na-ekpo ọkụ na ahịa B2B. HubSpot họọrọ ya dị ka isiokwu maka vidiyo nkọwa na Jenụwarị na ọnwa isii ka e mesịrị kwupụta na ha nwetara AI na mmalite mmụta igwe Kemvi :

Ngwa Unroll.Me maka ikpochapụ igbe mbata gị nwere ihe mgbu doro anya maka ndị na-achọ ahịa - ndị nwere ozi email ndebanye aha. Nkera mbụ nke vidiyo dị n'okpuru na-emesi ihe mgbu a ike na ọkara nke abụọ na-egosi otu Unroll.Me si enye azịza:

Vidiyo nke bọọdụ ọcha
Mgbatị nke onye na-akọwa nkọwa bụ vidiyo nke bọọdụ ọcha. Nnukwu ihe atụ nke ndị a bụ usoro vidiyo Friday nke Whiteboard nke Rand Fishkin na ndị otu nọ na Moz. Moz na-emepụta ụfọdụ ngwaọrụ SEO kachasị mma, yana usoro ịzụ ahịa vidiyo ha bụ ịmepụta mmemme mmụta SEO zuru oke. Usoro nke HubSpot's Academy usoro ma ọ bụ Vidyard's Chalk Talk na-eji usoro ndị a eme ihe mana Moz na-ebipụta usoro bọọdụ ọcha ha kwa Fraịde ọ bụla ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ afọ iri:

Vidio ndị na-atụgharị ụzọ

Webinars
Dị ka akwụkwọ ebook ma ọ bụ ndepụta nyocha zuru oke , vidiyo nwere ike ịbụ ihe bara ụba nke echiche ndị ọkachamara, nghọta bara uru na data dị nkenke. N'agbanyeghị nha ndị na-ege gị ntị, ị nwere ike ịmalite inyocha vidiyo dị ndụ site na webinars. Webinars bụ ụzọ dị mma isi gbanwee ụzọ, n'ihi na ha na-ejikọta otu gị na ndị ọkà okwu ọbịa a ma ama ma nwee ike ikpuchi isiokwu sara mbara na omimi. Ọdịdị episodic nke webinar (na pọdkastị) na-agba ndị ọbịa gị ume ma na-eduga ịlaghachikwute gị maka nghọta bara uru. Enwere ike wulite vidiyo dị ndụ dị ka webinars ka oge na-aga ka ọ bụrụ ọbá akwụkwọ nke ọdịnaya ọdịyo visual na-enye ihe ọmụma, nke eweghachiri site na nnweta achọrọ.

Otu esi eme vidiyo
Otu esi eme vidiyo, inye ntụziaka doro anya maka imeri otu ihe ịma aka ga-adị irè karịsịa na ntụgharị. Enwere ike ịkpọchi vidiyo n'onwe ya n'azụ ibe ọdịda, yana ụdị ọgbọ ndu nwere ike iji n'ime vidiyo site na nyiwe vidiyo ọhụụ ọhụụ, dị ka Wistia . Site na njirimara a, vidiyo ahụ ka na-akwado ntụgharị mgbe etinyere n'ime blọgụ ma ọ bụ kesaa na mgbasa ozi ọha.

Nkwalite ọdịnaya
Ọ bụrụ na ị mepụta ọtụtụ ihe na-enye ọdịnaya vidiyo na-abụghị vidiyo, vidiyo mgbasa ozi na ibe ọdịda nwekwara ike ịdị irè nke ukwuu. Ọ bụrụ na vidiyo ahụ gosipụtara ihe mgbu nke onye ọbịa ma ọ bụ mebie isi ihe ndị dị n'ime ya, ọ na-emepụta echiche nke ngwa ngwa.

ngosi ngwaahịa
Ụdị vidiyo ọzọ dị ukwuu maka ntụgharị bụ ngosi ngwaahịa. Ọtụtụ oge, ngwaahịa gị na-ekwu maka onwe ya ma na-egosi otu o si edozi nsogbu ndị na-ege ntị na-arụ ọrụ nke ukwuu. Ọ kacha mma iji akwụkwọ ntụnye ngwaahịa ga-eso ihe ngosi ngwaahịa na-abanye n'ime ikpe eji eme ihe ma mee ka ojiji nke ngwanro gị dị mfe. Mgbe ha hụchara ngwaahịa a ka ọ na-arụ ọrụ wee mata ka ọ ga-esi dozie nsogbu ha, ndị ndu nwere ike ịnwale nnwale efu. Ọ bụrụ na ị na-akwalite ngwá ọrụ efu, ị nwere ike ịfefe mpempe akwụkwọ n'ọnụ ngwaahịa wee banye ozugbo na njikọ ngwaahịa ahụ na njedebe vidiyo.

Ihe atụ vidiyo a maka Happi na-akụziri ndị ndu ha ka esi emepụta igwe ojii nkeonwe site na ngwa ha:

Vidiyo na-emechi ndị ahịa

Ihe ngosi ngwaahịa dị ndụ na-arụkwa ọrụ nke ukwuu n'inyere gị aka imechi ndị na-eduzi ọrụ. Ndị isi maara na ha chọrọ ngwọta maka nsogbu ha na n'oge nlebara anya. Ọ bụrụ na ngwaahịa gị dị mfe iji ma nwee atụmatụ pụrụ iche karịa onye asọmpi gị, ngosi nwere ike gosi na ị bụ nhọrọ kacha mma.

Vidio Ọmụmụ Ihe Akaebe na Okwu
Vidiyo na-agba akaebe na-arụ ọrụ nke ọma n'ịmesi ndị ndu gị obi ike na ị bụ nhọrọ kacha mma. N'oge a, izipu ozi-e nwere thumbnail vidiyo na-ejikọta na ọmụmụ ihe vidiyo na-egosi nke ọma azụmahịa ngwaahịa/ọrụ dijitalụ gị metụtara . Vidiyo a gosikwara uru ụlọ ọrụ gị nwere site na ezigbo ọmụmaatụ. Ndị na-akwado ika gị bụ ụdị mgbasa ozi kachasị mma maka ika gị, na, na njedebe ikpeazụ nke ime mkpebi, ịhụ akụkọ dị mma nke onwe ga-eme ka okwu siri ike maka ihe mere a ga-eji họrọ gị karịa ngwaahịa ọzọ.
Post Reply