SEO është kanali juaj organik për motorët e kërkimit

AEO Service Forum Drives Future of Data Innovation
Post Reply
olive

SEO është kanali juaj organik për motorët e kërkimit

Post by olive »

Siç u rishikua, marketingu juaj i përmbajtjes dhe përpjekjet e tjera të SEO luajnë një rol kyç në bërjen e faqes tuaj më të zbulueshme.

Media me pagesë në kërkim mund të jetë një strategji e dobishme në afat të shkurtër. Nëse jeni në një industri ku SEO është tepër konkurruese, atëherë kërkimi me pagesë mund të ofrojë plotësimin e përsosur.

SEO është një strategji afatgjatë, por Të dhënat e telemarketingut kërkimi me pagesë është shpesh më i dobishëm në afat të shkurtër. Nëse keni një shitje ose madje dëshironi të drejtoni trafikun menjëherë, atëherë është koha për të investuar në fushatat e kërkimit me pagesë.

ndikues i mediave sociale

6. Bashkohuni me Influencers
Nëse po pyesni se si të promovoni produkte në internet në mënyrë specifike, atëherë është koha t'i hidhni një sy marketingut me ndikim.

Ndikuesit janë personalitete të mediave sociale që kanë ndjekës të mëdhenj ose të dedikuar. Kur njerëzit kërkojnë rekomandime, ata shpesh i drejtohen këtyre personaliteteve.

Ndikuesit ofrojnë rishikime të produkteve, të cilat mund të ndikojnë në vendimet e blerjes së njerëzve. Puna me një ndikues mund t'ju ndihmojë gjithashtu të arrini audiencë që përndryshe nuk mund t'i arrini.

7. Merrni një faqe nga libri juaj me tulla dhe llaç
Së fundi, kur bëhet fjalë për mënyrën se si të promovoni dyqanin dhe biznesin në internet, mos kini frikë të përshtatni disa nga teknikat që përdorni për një dyqan me tulla dhe llaç.

Image

Mendoni për taktikat që përdorni për të drejtuar trafikun në këmbë në dyqanin tuaj fizik. A keni drejtuar ndonjëherë një dhurim ose një konkurs tjetër?

Nuk ka asnjë arsye që kjo taktikë të mos funksionojë edhe për dyqanin tuaj online. Kombinoni një ofertë ose konkurs me një marketing me email ose një fushatë me pagesë të mediave sociale për të nxitur më shumë trafik në faqen tuaj.

Por PPC është ndoshta mënyra më e njohur për të tregtuar kompaninë tuaj dhe për të marrë shitje. Mund të filloni menjëherë dhe të filloni të shihni rezultate në një periudhë relativisht të shkurtër kohe. Kjo është shumë më e shpejtë se shumica e strategjive të tjera të cilat kërkojnë një periudhë më të gjatë kohore përpara se të shihni rezultate.
Post Reply