Papatso ea dijithale e fumane mokhoa oa ho hokahana le basebelisi libakeng tse fapaneng tsa marang-rang. Kena sebakeng sa litaba 'me ho tla hlaha pop up ho tsoa ho mobapatsi oa bona oa morao-rao. Sheba lintlha tsa papali ea baseball ho mobile ea hau, 'me li-banner li tla u hohela hore u reke lintho tsa bona. Lengolo-tsoibila le tla fihla ka har'a inbox ea hau e u hopo Lintlha tsa Telemarketing tsang ka ntho eo u sa kang ua e sheba lebenkeleng leo u le ratang la Marang-rang. Leha sena se ka u thusa ho fihlela moreki eo e ka bang moreki, mathata a mokhoa ona ke papatso ea marang-rang "moroalo" - haholo-holo kamoo batho ba e sefang ka hloko kapa ka hloko.
, ke ka lebaka leo ba fetotseng maikutlo a bona tharollong e 'ngoe: tšebeliso e eketsehileng ea chelete liketsahalong tsa khoebo. Ho sa tsotellehe litšenyehelo tse ntseng li eketseha tse amanang le liketsahalo tse kang khoebo ea khoebo le likopano, ba fa k'hamphani ea B2B melemo e mengata. 'Me ka tsoelo-pele e ncha ea theknoloji, hona joale e sebetsa le liketsahalong tsa sebele.
Ho blog ena, re hlahloba melemo e 'maloa eo ba e fang mekhatlo ea B2B: 1. Li Eketsa Tlhokomeliso ea Brand
Liketsahalo tsa B2B ke sesebelisoa sa bohlokoa ho holisa tlhokomeliso ea mofuta oa hau. Ka mohlala, haeba u nka karolo pontšong e kholo ea khoebo ea indasteri, letšoao la hau le tla nkoa e le mokhatlo o moholo ka ho kopanela le lihlahisoa tse ling tse kholo. Ntle le sena, boteng ba hau moketeng bo tla u hokahanya le batho ba tlileng kopanong bao e kanna eaba ba ne ba sa tsebe lebitso la hau pele. Ho tšoara ketsahalo ea hau e inehetseng ho boetse ho fana ka melemo e mengata ea pontšo ea khoebo ea indasteri, ntle le ho tšoenyeha ka boteng ba bahlolisani ba hau ketsahalong eo.