Nazdar lidi! Dneska chci otevЕ™Гt tГ©ma, kterГ© moЕѕnГЎ nД›koho z vГЎs taky pГЎlГ. Jo, jde o cukrovku. Kapsle proti diabetu – co to jako je?
MoЕѕnГЎ vГЎm to pЕ™ijde jako dalЕЎГ reklamnГ blbost. Ale… PЕ™iznГЎvГЎm, Еѕe jsem mД›l podobnГЅ nГЎzor. No a jak uЕѕ to bГЅvГЎ, ДЌlovД›k se do toho ponoЕ™Г a zjistГ vД›ci, co by neДЌekal. A vГte co? NД›co z toho fakt funguje. Kapsle proti diabetu – co to jako je?
TakЕѕe jsem se rozhodl, Еѕe o tom napГЕЎu. Nejsem ЕѕГЎdnГЅ doktor, ale jako laik mГЎm pГЎr poznatkЕЇ. Kapsle proti diabetu – co to jako je?
O jakГЅch kapslГch to vЕЇbec mluvГme?
KdyЕѕ se Е™ekne „kapsle na cukrovku“, mЕЇЕѕe to znГt jako ЕЎarlatГЎnstvГ. JenЕѕe existujГ pЕ™ГrodnГ smД›si, co majГ reГЎlnГЅ vliv na hladinu cukru v krvi.
NapЕ™Гklad kapsle s extraktem ze skoЕ™ice, hoЕ™kГ©ho melounu nebo gymnemy – moЕѕnГЎ jste o tom uЕѕ slyЕЎeli.
Nejsou to nГЎhrady za inzulin, ale doplnД›k k lГ©ДЌbД›.
Osobnà pohled „z prvnà ruky“
JГЎ to prostД› musel zkusit.
ZaДЌal jsem brГЎt kapsle s obsahem hoЕ™kГ©ho melounu a skoЕ™ice.
Bral jsem to pravidelnД› 2x dennД› a k tomu samozЕ™ejmД› drЕѕel stravu.
NeЕ™ГkГЎm, Еѕe jsem „vylГ©ДЌený“, ale rozdГl jsem cГtil.
NavГc – nemД›l jsem ЕѕГЎdnГ© vedlejЕЎГ ГєДЌinky.
Jo, možná placebo – ale i placebo někdy funguje, ne?
ZkuЕЎenosti lidГ z fГіra a okolГ
Na jednom fГіru jsem ДЌetl pЕ™ГbД›h chlapa, co dГky nim omezil inzulin.
To, co funguje jednomu, druhГ©mu nemusГ.
JГЎ Е™ГkГЎm: dЕЇleЕѕitГ© je, Еѕe to pomГЎhГЎ. A komu jak, to uЕѕ je na kaЕѕdГ©m.
A co na to doktoЕ™i?
JinГ varujГ, Еѕe to mЕЇЕѕe bГЅt rizikovГ© bez konzultace.
Ale vГЅzkum je jedna vД›c, reГЎlnГЅ Еѕivot druhГЎ.
ZГЎvД›rem?
Ale jako podpora? Jako souДЌГЎst balГДЌku „pГ©ДЌe o sebe“? ProДЌ ne.
MГЎte nД›jakГЅ tip, co se vГЎm osvД›dДЌilo?
SdГlejte svЕЇj pЕ™ГbД›h.
Kapsle proti diabetu – co to jako je? Kapsle proti diabetu – co to jako je? Co vlastne jsou ty kapsle na cukrovku? 9432cdd
diaf_news.cz