Користувач може заблукати на вашому веб-сайті й не знайти те, що шукає, і я запевняю вас, що він також не докладе для цього багато зусиль.
Будьте як Гензель і Гретель і ведіть шлях.
Заклики до дії мають виділятися в інформаційному бюлетені, а погляд читача має бути несвідомо спрямований на них.
Помістіть їх у більшу тарілку, по центру, всередині кабіни, великими літерами... але пам’ятайте, що від привабливості до хортеризму є крок.
Навіть не думайте про використання гучних кольорів, Купуйте дані телемаркетингу які заважають оку, або кольорів, які ускладнюють читання, і, перш за все, використовуйте той самий шрифт, що й у решті кампанії.
Стосовно тексту закликів до дії, з мого досвіду, найкраще працюють ті, що викликають таємницю, або ті, що викликають доброту.
Мені вдалося переконатися, що повідомлення, які викликають емоції та зміцнюють довірливі стосунки між компанією та користувачем, мають більше кліків.
Розмовляйте з одержувачем так, ніби ви перед ним.
Ви б не сказали «Побачити зараз», а сказали б «Подивіться на мою нову колекцію».
Коли я бачу електронні листи зі словом безкоштовно в темі, я вирішую їх не відкривати, вони викликають погане відчуття
Тема – це рядок, який визначає, чи відкриває користувач вашу кампанію чи ні.
Це мито, яке може бути дуже дорогим, тому вам слід ретельно про це подумати.
Тема має бути чіткою, короткою та креативною та коротко викладати мету бюлетеня.
Якщо ви використовуєте тему як гачок, але потім вона не відповідає тому, що міститься в повідомленні, ви отримаєте погану репутацію, і передплатник більше не відкриє вашу розсилку.
Не лягай на нього!
Ви можете використовувати хитрощі, щоб полегшити відкриття, наприклад, створивши відчуття унікальної можливості або встановивши обмеження, яке викликає терміновість.
Лише перші 40 людей виграють квиток у кіно!
Єдина можливість побачити їх в Іспанії!
Уникайте використання великих літер, символів і додаткових знаків пунктуації в темі, оскільки вони часто асоціюються зі спамом.
Одним з елементів, який вам слід взяти до уваги, є добре відомі спам-слова , тобто слова, які не рекомендується використовувати, оскільки вони пов’язані зі спамом.
Приклади спам-слів були б безкоштовні, заробіть гроші, купіть зараз, вас вибрали... усім цим виразам бракує оригінальності.
Ви повинні полегшити шлях до покупки, усунути якомога більше перешкод
-