ʻO kēia ka nīnau like a ka hapa nui o ka poʻe e nīnau nei. ʻO kēia ke kumu e lilo ai ke kūʻai aku ʻana mai WhatsApp i kekahi o nā mea hana maikaʻi loa no kāu ʻoihana ma 2020.
I kēia lā makemake wau e kaʻana like me ʻoe i kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i ka hoʻonohonoho ʻana a hoʻomaka i ka hoʻohana ʻana i WhatsApp Business me ka manaʻo e kōkua i kāu ʻoihana e ulu.
Ma kahi o kekahi mau ʻanuʻu maʻalahi, hiki iā ʻoe ke loaʻa kahi laina kamaʻilio pilikino ma waena o kāu ʻoihana a me kāu mau mea kūʻai aku a me ka wā e hiki mai ana.
He aha ka WhatsApp?
ʻO WhatsApp kahi kahua leka uila manuahi e hiki ai i nā poʻe ke hoʻopaʻa pū me kā lākou poʻe aloha, ma nā wahi a lākou e noho ai Wahi a WhatsApp.com, ʻoi aku ka nui o nā mea hoʻohana ma mua o 180 mau ʻāina.
ʻOiaʻiʻo, i kēia lā, ʻoi aku ka nui o nā ʻikepili i kaʻana ʻia ma ka mākeke ʻAmelika Latin ma ikepili telemarketing mua o nā ʻoihana pūnaewele ʻē aʻe. Mai kānalua ʻoe, hiki iā WhatsApp Business ke hana ma kekahi mākeke.
Ma waho aʻe o ka hiki ke kelepona, hoʻouna i nā memo, kaʻana like i nā kiʻi a me nā wikiō, ʻo kekahi hiʻohiʻona hoihoi ʻo ia ka hiki ke hoʻonohonoho i nā kamaʻilio hui. ʻAe, i ka hiki ʻana iā Whatsapp Business, hiki iā ʻoe ke hana i nā kamaʻilio pūʻulu o 256 poʻe.
Ke kamaʻilio nei me kahi pūʻulu nui o ka poʻe, hopohopo paha ʻoe e pili ana i ka pilikino - ʻo ia kou kuleana - akā, mai hopohopo, aia ʻoe i nā lima maikaʻi. Lawe nui ʻo WhatsApp i ka pilikino.
Penei ka wehewehe ana o ka hui:
ʻO kā mākou misionari:
Ua hoʻomaka ʻo WhatsApp ma ke ʻano he SMS. ʻAe kā mākou huahana iā ʻoe e hoʻouna a loaʻa i nā ʻano media like ʻole: nā kikokikona, nā wikiō, nā palapala, kahi a me nā kelepona. Mālama ʻia kā mākou mau leka a me kā mākou kelepona me ka hoʻopili ʻana i ka hopena, ʻo ia hoʻi, ʻaʻohe ʻaoʻao ʻekolu, me WhatsApp, hiki ke heluhelu a hoʻolohe paha iā lākou. Ma hope o kēlā me kēia hoʻoholo ʻana ko mākou makemake e kamaʻilio i nā poʻe ma nā wahi āpau o ka honua me ka ʻole o nā mea pale.
Me ka mea i ʻōlelo ʻia ma luna, manaʻoʻiʻo mākou ʻo ke kūʻai aku ʻana me WhatsApp Business e hōʻike i kona mana nui mai 2020 a ma luna.
WhatsApp vs. Pāʻoihana WhatsApp
ʻO ka mea mua e pono ai ʻoe e ʻike ʻo WhatsApp a me WhatsApp Business he mau noi like ʻole. Eia kekahi o kā lākou mau ʻokoʻa.
WhatsApp Pāʻoihana WhatsApp
Pilikino Pilikino ʻAe ʻAʻole
He aha kāu e loaʻa ai? inoa
kiʻi ʻaoʻao
Mokuʻāina
Helu kelepona
inoa
kiʻi ʻaoʻao
Kūlana - Ka wehewehe ʻoihana
Helu kelepona
Māhele ʻoihana
Nā hola hana
Pūnaewele
leka uila
Hōʻoia moʻokāki ʻAʻole ʻAe
Nā lepili e hoʻonohonoho ʻAʻole ʻAe
ʻOtometi ʻAʻole ʻAe
Nā memo i hoʻonohonoho mua ʻia ʻAʻole ʻAe
Ke kumu Kūkākūkā pilikino a pilikino.
Kōkua i nā ʻoihana e kūkulu i nā pilina pilikino hou aʻe a hoʻokaʻawale i nā noi hou.
Hoʻonohonoho i kāu moʻokāki WhatsApp Business
✔ Hoʻoiho i ka polokalamu WhatsApp Business.
✔ E hōʻoia i ka helu kelepona āu e hoʻohana ai no kāu ʻoihana.
✔ Inā loaʻa iā ʻoe kahi moʻolelo kamaʻilio āu e makemake ai e mālama pono ʻoe e "hoʻololi" iā ia (wehewehe ʻia ma lalo).
✔ E hoʻonohonoho i kāu inoa ʻoihana.
✔E hana i kāu moʻolelo.
I mea e hoʻoili ai i kāu mōʻaukala kamaʻilio mai kāu moʻokāki pilikino, pono ʻoe e hoʻihoʻi lima iā ia:
E wehe iā WhatsApp> Nā koho hou aʻe> Nā hoʻonohonoho> Chats> Kākoʻo kamaʻilio> Backup
Inā makemake ʻoe e mālama i nā kamaʻilio kikoʻī:
✔ E wehe i ke kamaʻilio pākahi a i ʻole ke kamaʻilio pūʻulu.
✔ Nā koho hou aku.
✔Eia hou aku.
✔ Hoʻokuʻu aku i ke kamaʻilio.
✔ E koho e hoʻokomo i ka media a i ʻole.
E loaʻa iā ʻoe kahi leka uila me kāu mōʻaukala kamaʻilio i kapa ʻia ʻo: .txt palapala.
Inā koho ʻoe i ke koho e hoʻokomo i ka media, hiki iā ʻoe ke hoʻouna i nā memo 10 tausani. Inā koho ʻoe ʻaʻole e hoʻokomo i ka media, hiki iā ʻoe ke hoʻouna a hiki i 40,000.
I kēia mau lā, ʻaʻole hiki iā ʻoe ke holo i nā noi ʻelua me ka helu kelepona hoʻokahi. ʻO ia, inā makemake ʻoe e hoʻokaʻawale i ka pilikino a me ka ʻoihana, a laila pono ʻoe i kahi helu kelepona i hoʻolaʻa ʻia no kāu ʻoihana.
Pono ka helu kelepona ʻoihana e pili i ka ʻaoʻao Facebook āu e hoʻolaha nei. Hiki iā ʻoe ke hoʻonohonoho iā ia ma ke koho ʻana i nā "mea hana" a kaomi iā WhatsApp.
Aia ʻoe ma laila, pono ʻoe e koho i kahi ʻāina a hoʻohui i kāu helu kelepona ʻoihana e hōʻoia ʻia.
Mākaukau!
Loaʻa iā ʻoe kāu ʻoihana WhatsApp i hoʻonohonoho pono ʻia a pili pū me Facebook.
He aha ka hope?
He aha kāu e hana ai me WhatsApp Business?
ʻOiai e loli ana nā hiʻohiʻona o ka hoʻohana ʻana i WhatsApp Business ma muli o ka ʻoihana, eia nā ala ʻelua i hoʻohana maikaʻi ai mākou i kā mākou ʻoihana:
✔Kūkākūkā lawelawe lawelawe.
✔Nā luna kūʻai.
Ke hoʻonohonoho ʻia kāu ʻoihana WhatsApp a pili i kāu Facebook, hiki iā ʻoe ke hoʻohui i ka loulou WhatsApp i kāu ʻaoʻao. He ala maikaʻi loa kēia no nā mea kūʻai aku e hoʻopili iā ʻoe, inā he hopohopo lākou e nīnau ai.
He ʻokoʻa ka loaʻa ʻana o nā alakaʻi: pono mākou e hoʻonohonoho i nā hoʻolaha i kākoʻo ʻia ma ke ʻano he kelepona i ka hana (CTA) me ka Send Message , ʻo ka huakaʻi ʻo kā mākou WhatsApp Business.
Eia pehea ʻoe e hana ai:
✔E wehe i kāu ʻoihana Facebook ma ke ʻano he luna hoʻomalu.
✔E hele i kāu luna hoʻolaha.
✔E hana i kahi hoʻolaha hou.
✔E koho i kahi pahuhopu: nā hoʻololi; nā leka; hoʻopaʻa hana ma hope; kaʻahele.
✔Wahi: ʻoihana WhatsApp.
✔E hoʻonohonoho i kāu mea hoʻolohe e like me kāu e hana mau ai (ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hoʻopaʻa i nā poʻe ma lalo o 18).
✔E hana i kāu hoʻolaha.
✔ʻO ka CTA ka SEND MESSAGE.
✔Kaomi hoʻolaha.
A ʻo ia nō!
He laʻana kēia o kekahi o kā mākou moʻokāki e loaʻa ana nā alakaʻi no $0.45.
Ma hope o nā alakaʻi
I kēia manawa ua loaʻa iā ʻoe nā poʻe e kipa aku iā ʻoe ma o kāu leka uila WhatsApp Business, makemake ʻoe e mālama i ka mea āu e kōkua nei a ʻike i ke ʻano o ka huakaʻi o ka mea kūʻai aku.
No ka hana ʻana i kēia, ʻae ʻo WhatsApp Business iā ʻoe e hana i nā lepili kamaʻilio maʻamau i hiki iā ʻoe ke noi i kēlā me kēia o kāu mea kūʻai aku.
Eia kekahi mau laʻana o nā lepili maʻamau:
Nā pane wikiwiki
Hana nā pane wikiwiki i nā pōkole e pane i nā FAQ a hoʻouna i nā memo monotonous. No ka laʻana: Inā he hale ʻaina ʻoe a ʻike ʻoe e ʻimi ka poʻe i kāu papa kuhikuhi, hiki iā ʻoe ke hoʻouka i ka ʻike ma ke ʻano he pane wikiwiki, me ka hoʻohui ʻana i ka ʻaoʻao pōkole/ papa kuhikuhi .
Pēlā nō, hiki iā ʻoe ke hana i kahi laʻana e hoʻomaikaʻi a hoʻomaikaʻi paha i kekahi no ka lilo ʻana i mea kūʻai aku. Hiki iā ʻoe ke hoʻonoho iā ia ma ke ʻano he pōkole i / mahalo.
Nā papa inoa
ʻO ka papa inoa ma WhatsApp Business kahi koho maikaʻi loa no ʻoe e hōʻike i kāu huahana a me nā lawelawe me nā wehewehe kikoʻī.
Eia ka ʻike hou aku e pili ana i nā koho papa inoa, hāʻawi ʻia e WhatsApp ponoʻī:
Hiki i nā mea hoʻohana ʻo WhatsApp Business ke hōʻike a kaʻana like i kā lākou huahana a me nā lawelawe ma ke ala maʻalahi: ma ka hana ʻana i kahi papa inoa. Hōʻike ʻia ka papa inoa ma ka ʻaoʻao ʻoihana.
Loaʻa i nā huahana a i ʻole nā lawelawe a pau i loko o ka papa inoa he inoa kūʻokoʻa me nā kahua koho e like me ke kumu kūʻai, wehewehe, loulou pūnaewele, a me ke code huahana. ʻO kēia ʻikepili ka mea maʻalahi i ka mea kūʻai aku e ʻike i nā huahana. Hiki i nā mea pāʻoihana ke hoʻouka i nā huahana a i ʻole nā lawelawe 500 kiʻekiʻe loa i kā lākou papa inoa.
Hiki i nā mea kūʻai aku a me nā mea kūʻai aku ke nānā a hoʻopili me nā huahana a lawelawe paha o kahi ʻoihana. Hiki i nā mea kūʻai ke koho i nā mea a lākou e makemake ai a kaʻana like me kā lākou mau hoaaloha a i ʻole e hoʻouna i kahi leka i ka ʻoihana e wehewehe i nā nīnau.
Inā ʻo ʻoe ka mea nona ka ʻoihana liʻiliʻi a i ʻole ʻoihana liʻiliʻi, ʻike ʻoe pono e hoʻololi koke i ka manaʻo waiwai i ʻole e hoʻopuka i ka walaʻau. ʻAe, me kāu papa inoa ʻoihana WhatsApp e maʻalahi loa iā ʻoe e hoʻohui a holoi paha i nā huahana a i ʻole nā lawelawe. Ma ka pūnaewele WhatsApp, e ʻike ʻoe i nā ʻōlelo aʻoaʻo maʻalahi e hana i kēia:
Hoʻohui i nā mea i kāu papa inoa ma iPhone:
E wehe i ka ʻoihana WhatsApp> Nā hoʻonohonoho> nā ʻoihana ʻoihana> Catalog.
No ka hana ʻana i ka papa inoa hou, kaomi i ka hoʻohui huahana a i ʻole lawelawe.
E koho i ka ikona polū a i ʻole e hoʻohui i ka papa inoa > koho e hoʻohui i nā kiʻi.
E koho i ke kiʻi e hoʻouka i nā kiʻi mai kāu album a i ʻole e paʻi kiʻi e kiʻi i kahi kiʻi hou (hiki iā ʻoe ke hoʻouka i nā kiʻi he 10).
E hoʻokomo i ka inoa o kāu huahana a lawelawe paha. Hiki iā ʻoe ke hoʻohui i nā kikoʻī koho, e like me ke kumukūʻai, wehewehe, pūnaewele, a me ke code.
E mālama i nā hoʻololi.
Holoi i nā mea mai kāu papa inoa ma iPhone:
E wehe i ka ʻoihana WhatsApp> Nā hoʻonohonoho> nā ʻoihana ʻoihana> Catalog.
Swipe hema ma ka huahana āu e makemake ai e holoi > kaomi i ka holoi > koho i ka huahana a i ʻole lawelawe āu e holoi ai > hoʻoponopono > holoi > holoi.
Hoʻohui i nā mea i kāu papa inoa ma ka Android:
E wehe i ka ʻoihana WhatsApp> Nā koho hou aʻe> Nā hoʻonohonoho> nā ʻoihana ʻoihana> Catalog.
Inā ʻoe e hana nei i kahi papa inoa hou, kaomi ADD PRODUCT OR SERVICE.
E koho i ka hōʻailona ʻōmaʻomaʻo hoʻohui > Hoʻohui i nā kiʻi .